The Eugine Drinker'S Lighter Eugine. - What A Wonderful World

Familje reunion

I helgen så ska jag och min man hem till mina föräldrar och det ska bli så så lyxigt, jag har inte träffat dom på så super långe oh jag har saknat dom så mycket. Jag har inte ett dom på månader och vi har ett väldigt tajt förhållande så det är alltid jobbigt att vara utan dom under långa perioder, men jag tycker ändå att vi har gjort vårt bästa och att vi är rätt duktiga på att hålla kontakten och att vår relation inte har försämrats även om det tar mycket mer att hålla den levande när man inte kan ses. 

Det ska också bli extra kul för att min lillebror kommer också dit i helgen!! Jag har inte sett honom på så länge och dessutom så ska han ta med sig sin nya flickvän Sofia Augustsson, ja han säger både för och efternamn på henne. Han är lite udda med sånt där men resten av familjen är fullkomligt normal så det lär inte dröja länge innan hon bytt namn till soffe eller något sånt där typiskt smeknamn. 

Mina föräldrar bor ute i stockholms skärgård så det är alltid så fint att komma dit, det är som en liten lugn oas och jag kan knappt vänta på att få komma dit. Man kan bara komma dit med båt, vilket jag kan förstå att vissa tycker är lite läskigt eftersom att man är beroende av vädret. Alla säger alltid ´men vad händer om dom blir akut sjuka och måste till sjukhus´ då kan jag lugna er alla med att det finns akutbåtar och sånt som kan rädda en om man blir super super sjuk och måste åka in. Men jag tycker inte att det är något läskigt, och det måste väl vara för att jag växte upp med det antar jag.